Hyn në fuqi vendimi për policat me Malin e Zi

Vendimi për njohje reciproke të policave TPL plus me Malin e Zi si dhe vendimi për kompensimin e policave për automjetet dhe motoçikletat e bashkatdhetarëve kanë hyrë në fuqi sonte në mesnatë.

Drejtori i Byrosë Kosovare të Sigurimit (BKS) Sami Mazreku ka postuar në llogarinë e vet në “Facebook” dëshmitë se këto vendime kanë filluar të zbatohen.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close