Sekretari i NATO-s vjen sot në Kosovë

Në Kosovë sot do të vijë sekretari i Përgjithshëm i NATO-së, Jens Stoltenberg.

Gjatë vizitës së tij në Kosovë, Stoltenberg do të takohet me komandantin e KFOR-it, gjeneral major Franco Federici dhe drejtorin e Ekipit Këshillues dhe Ndërlidhës të NATO-s, gjeneral Brigade Jörg RÜTER.

Stoltenberg do të takohet edhe me Presidenten e Kosovës, Vjosa Osmanin, Kryeministrin Albin Kurti dhe Ministrin për Komunitete dhe Kthim Goran Rakiq.

“Të Enjten, 1 Korrik 2021, Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, z. Jens Stoltenberg, do të udhëtojë për në Forcën e Kosovës (KFOR). Gjatë vizitës së tij, z. Stoltenberg do të takohet me Komandantin e KFOR (Gjeneral Major Franco Federici) dhe Drejtorin e Ekipit Këshillues dhe Ndërlidhës të NATO-s (Gjeneral Brigade Jörg RÜTER). Sekretari i Përgjithshëm do të angazhohet gjithashtu me trupat. Përveç kësaj, Sekretari i Përgjithshëm do të marrë pjesë në takime bilaterale me znj. Vjosa Osmani, z. Albin Kurti dhe z. Goran Rakić”, thuhet në komunikatën për media të lëshuar nga NATO.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close