Ministri Murati: Prej sot, mërgata nuk ka nevojë të paguajë për policën kufitare

Ministri i Financave dhe Transfereve, Hekuran Murati ka bërë të ditur se nga sot, mërgata nuk ka nevojë të paguajë për policën kufitare.

Përmes një postimi në Facebook, Murati ka thënë që me marrëveshjen e arritur, me BQK dhe BKS, Qeveria mbulon çmimin e reduktuar për 35%.“Nëse llogariten edhe kursimet e tarifave bankare, me këtë marrëveshje do të kursehen mbi 3 milionë euro. Mirëpo më e rëndësishmja është që ne do të angazhohemi edhe për një zgjidhje permanente të këtij problemi, e cila besoj që do të vie shumë shpejt”, shkruan tutje Murati.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close