Mehaj dekoron gjeneralin amerikan me medaljen ‘Shërbim i shquar’

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, ka pritur sot në takim lamtumirës gjeneralin amerikan Larry L. Henry, i cili përfundoi shërbimin njëvjeçar në detyrën e shefit të Shtabit të Përgjithshëm të KFOR-it.

Me këtë rast, me protokoll ceremonial, ministri Mehaj ka dekoruar gjeneralin Henry me medaljen më të lartë të tij.

“Shërbim i shquar” me motivacion “për bashkëpunimin shembullor me Ministrinë e Mbrojtjes të Republikës së Kosovës dhe kontributin e madh në avancimin e aftësive të Forcës së Sigurisë së Kosovës”.

Nga ana e tij gjeneral Henry, ka theksuar se medalja e ministrit të Mbrojtjes, është nder i madh për të duke shprehur edhe kënaqësinë e tij për shërbimin në Kosovë dhe bashkëpunimin e shkëlqyeshëm me Ministrinë e Mbrojtjes.

Ai uroi për të arriturat e deritashme të FSK-së dhe misionin e tyre në shërbim të sigurisë dhe qytetarëve të Kosovës.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close