Shqipëria dhe Kosova s’kanë çfarë kërkojnë në stërvitje ushtarake të sferave të interesit aziatik!!

Në njoftim të lajmeve mediale thuhet se Kosova dhe Shqipëria do të marrin pjesë në Stërvitjen e Forcave të Bashkuara Speciale “Anadolu-21” e cila zhvillohet nën organizimin e Komandës së Forcave Speciale të Turqisë!!

Më tutje në njoftimin e Ministrisë turke të Mbrojtjes thuhet se Stërvitja e Forcave të Bashkuara Speciale “Anadolu-21” e cila ka filluar më 28 qershor vazhdon me pjesëmarrjen “de facto” të elementëve të forcave speciale të Turqisë, Shqipërisë, Azerbajxhanit, Katarit, Kazakistanit, Pakistanit dhe Uzbekistanit ndërsa edhe me pjesëmarrjen si vëzhgues të Kosovës dhe Mongolisë.

Çfarë i duhet Shqipërisë dhe Kosovës të marrin pjesë në ushtrime ushtarake të sferës së interesave aziatike turke,bashkë me Mongolinë,Uzbekistanin,e stana të tjerë….!!

Shtetet shqiptare për asnjë milimetër nuk duhet të lëvizin jashta interesave të aleancës perëndimore ,dhe duhet t’i shkojnë prapa vetëm doktrinës ushtarake perëndimore në krye me Shtetet e Bashkuara.

Pra të marrin pjesë vetëm në ushtrime ushtarake që organizon NATO dhe Shtetet e Bashkuara të amerikës me aleatë.

/nga Xhelil Arifi


 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close