Shqyrtohet Projektligji për Gjykatën Komerciale

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit sot mban mbledhje.

Rendi i ditës:

1.    Miratimi i rendit te ditës;
2.    Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mbajtur me datë 09.06.2021;
3.    Shqyrtimi i Projektligjit nr.08/L-003 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit   nr.06/L-057 për përgjegjësinë disiplinore të gjyqtarëve dhe prokurorëve;
4.    Shqyrtimi në parim i Projektligjit nr.08/L-015 për Gjykatën Komerciale;
5.    Të ndryshme;

Vendi: N302 Koha: 13:00

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close