Tuneli i kohës: një zbulim që ka mbetur i fshehur nga ushtria amerikane.

Në 7 shtator në vitin 2011 në Antarktidë u bë një zbulim tronditës……

U zbulua një tunel kohe, por ushtria amerikane ka censuruar të gjitha lajmet e zbulimit. Megjithatë, ka pasur rrjedhje informacioni të përfaqësuara nga raporte të ndryshme me të cilat amerikanët filluan, në fshehtësi, të gërmonin në vendin e këtij zbulimi.

Presidenti i parlamentit francez tha se është një strukturë 12,000-vjeçare. Ka vende evropiane që kanë protestuar kundër punës së gërmimit të ndërmarrë nga forcat e armatosura të SHBA në Antarktidë, sepse ky territor i pabanuar është i mbrojtur nga çdo shfrytëzim nga njeriu.

Nicole Fontaine, ish president i parlamentit francez, thotë: “Nëse ushtria amerikane ndërton ndonjë gjë atje, ajo po shkel Traktatin Ndërkombëtar të Antarktikut. Nëse jo, duhet të shohim se çfarë është. Mund të jetë diçka të paktën 12,000 vjet e vjetër, e cila ishte e mbuluar nga akulli i Antarktidës. Kjo do të ishte struktura më e vjetër e bërë nga njeriu në planetin tonë. Pentagoni duhet të zbulojë atë që fsheh “.

Amerikanët transportuan një Perforcues (trapan) gjigandë për gurë i quajtur “Underground” për në Antarktidë. Vëzhguesit ushtarakë vëzhguan transportin e pajisjeve robotike në Polin e Jugut dhe spekuluan se Forcat Ajrore të Sh.B.A-së transportuan makinerinë e tyre gjigande “Underground” të tunelit (që punon me energji bërthamore) në një bazë sekrete në Antarktidë.

“Underground” mund të bëjë udhëtime të vërteta nëntokësore, sepse shkatërron të gjithë shkëmbinjtë e fortë. Për “Underground” do të ishte edhe më e lehtë të thyesh një shtresë akulli, pa marrë parasysh sa e trashë është. Në vitin 2001, u zbulua se një ekip mjekësor u nis urgjent sepse ishte i nevojshëm në atë zonë për të trajtuar personelin që punonte nën akullin e Arktikut. Rajoni ishte tronditur nga një tërmet shumë i fortë.

Seizmologët kanë vendosur epiqendrën e tërmetit pikërisht në vendin e strukturës së çuditshme nën akull.

Gjithashtu në 2001, pasi ushtria amerikane filloi gërmimin nën akull, anomalitë e forta magnetike u shfaqën në atë zonë. Studiuesit rusë nga baza ruse e Vostok në Antarktidë ishin të tronditur dhe të habitur nga ajo që panë në atë kohë.

Ndërsa opinioni publik ndërkombëtar interesohej gjithnjë e më shumë për gërmimet misterioze në Antarktidë, ndodhën ngjarjet terroriste të 11 shtatorit 2001 në New York, duke tërhequr kështu vëmendjen e botës. Një ekip televiziv kalifornian nuk e harroi dhe u largua në nëntor 2002 për në vendin misterioz në Antarktidë. I gjithë ekipi në mënyrë misterioze është zhdukur. Një video u gjet nga forcat speciale SEAL.

Regjistrimi konfirmon praninë e një artefakti të madh, nën akull – një makinë parahistorike, ndoshta me origjinë jashtëtokësore.

Qeveria amerikane ka thënë se do të përpiqet të bllokojë lëshimin e një regjistrimi video të gjetur nga ekipet e shpëtimit SEAL në Antarktidë, i cili do të përmbajë prova të një gjetjeje të madhe arkeologjike 3 kilometra nën akull, thotë një njoftim për shtyp që u shfaq shkurtimisht.

Disa vjet më parë, në 1995, kishte ndodhur një ngjarje edhe më e çuditshme, e vëzhguar nga studiuesit britanikë dhe amerikanë, pranë vendit të zbulimit të çuditshëm amerikan në prill 2001. “Në 1995, shkencëtarët amerikanë dhe britanikë që zhvilluan hetime në Antarktidë bënë një Zbulimi sensacional.

Fizikanti amerikan Marian McLein u tha studiuesve se ai pa një vorbull me mjegull gri pranë Polit të Jugut më 27 janar, të cilën ata e interpretuan si një vorbull të thjeshtë të stuhisë polare.

Sidoqoftë, vorbulla nuk e ndryshoi formën dhe nuk u ndryshoj lëvizje por qëndronte pezull sikur koha kishte ndalur. Kështu që ata vendosën të hetojnë fenomenin dhe lëshuan një tullumbace meteorologjike të pajisur me pajisje për të matur shpejtësinë e erës, temperaturën dhe lagështinë.

Pas një kohe, studiuesit sollën tullumbacen në tokë me ndihmën e litarit të lidhur përpara tij. Befasia erdhi nga matjet e lexuara në pajisje: kronometri i topit tregon datën 27 janar 1965, domethënë 30 vjet më parë……?!

Eksperimenti u përsërit disa herë pasi u sigurua që pajisjet e balonave ishin në gjendje të mirë pune. Por çdo herë e njëjta gjë topi tregonte vitin 27 janar 1965.

Fenomeni u quajt “porta e kohës” dhe u raportua në Shtëpinë e Bardhë. Ajo vorbull mbi polin e jugut supozohet të jetë një tunel kohor sui generis që lejon kalimin në dimensione të tjera kohore.

Përveç kësaj, u krijuan ekipe speciale të cilët u dërguan në këtë vënd në Antarktidë, për tu dërguar në kohë. CIA dhe FBI po luftojnë për të kontrolluar projektet që do të ndryshojnë rrjedhën e historisë së njerëzimit!!!

/Postuar nga Marjan Dorakute  Mbretëria Dardane

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close