Kuvendi i Kosovës miraton rezolutën për gjenocidin në Srebrenicë

Me 89 vota pro, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, kuvendi miraton rezolutën për dënimin e gjenocidit në Srebrenicë.

Kuvendi i Kosovës ka votuar pro rezolutës për dënimin e gjenocidit në Srebrenicë.

Këtë rezolutë të propozuar nga Qeveria e kanë përkrahur të gjitha grupet parlamentare në Kuvendin e Kosovës.

Në ndërkohë gjatë kohës kur filloi diskutimi për këtë pikë të rendit të ditës, Lista Serbe e ka lëshuar sallën e Kuvendit.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close