Gjenerali Clark përlotet kur takon pas 22 vjetësh, Idriz Makollin

Gjenerali amerikan, Wesely Clark gjatë qëndrimit në Prishtinë, e ka takuar edhe Idriz Makollin nga Hajvalia.

Clark dhe Makolli u takuan pas 22 vjetësh, pasi që të dytë ishin fotografuar pas çlirimit të Kosovës gjatë vizitës së parë të Clarkut në Kosovë, aso kohë si komandant i Forcave të NATO-s.
E ky takim prodhoi edhe lot.

Ishte Clark ai që u përlot derisa përqafonte Makollin, e ky i fundit tha se iu realizua ëndrra jetësore.

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close