Në Maqedoninë Veriore arrestohet serbi nën dyshimin se kreu krime lufte në Kosovë

Shtetasi serb D.M.(52), u arrestua në Maqedoninë Veriore sipas urdhërit të UNMIK-ut .Njoftohet se është një person nga Prishtina i cili jeton në Serbi.

Ai u arrestua për krime lufte të kryer gjatë luftës në Kosovë.

Atij iu përcaktua 30 ditë burg ekstradues dhe u dërgua në burgun e Kumanovës me urdhër të gjykatësit të detyrës, raportojnë mediat rajonale.

Ai u arrestua pasi kaloi kufirin derisa ai dhe gruaja e tij ishin duke shkuar për pushime në Ohër,thuhet më tej në njoftimet mediale.

/përgatitur nga proinformacion.com

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close