Shqiptarët e Ukrainës janë autokton

Sipas shifrave te sakta del qe 0.5% e popullsisë së Ukraines është shqiptare. Me shpejtesi po shperhapen lengjenda qe shqiptaret e Ukraines jane shqiptare te vajtur ne Ukraine per te fshehur te verteten.

Por e verteta eshte qe shqiptaret e Ukraines jane autoktone atje, njesoj si arberesho-shqiptaret e Zares ne Kroaci gje qe deshmon autoktonine dhe shperhapjen e vertete te shqiptareve dhe territoreve te tyre deri ne Ukrainen e larget dhe do te detyronte kombet serbe greke turke malazeze sllavo maqedonase boshnjake kroate te ktheheshin ne origjinen e tyre shqiptare. Te deklarosh se 0.5 e popullsise se Ukraines prej 50 milion banore eshte shqiptare dhe mbi te gjitha shqiptare autoktone eshte shume e rrezikshme pasi mund te destabilizoje ekuilibrat boterore kjo gje.

Prandaj bota genjen mbi historine e shqiptareve dhe kerkon ta fshehe te verteten e shqiptareve duke na paraqitur si nje komb te vogel e te pavlere duke e mbushur gjithe boten me propaganda kunder shqiptareve e duke shperhapur mashtrime sikur shqiptaret jane kriminela dhe gangestere vetem pse ka frike se e verteta e shqiptareve mund te destabilizoje ekuilibrat boterore. Mund te genjesh disa njerez per nje fare kohe por nuk mundesh te genjesh te gjithe njerezit e botes per te gjithe kohen. Nje dite e verteta e shqiptareve do te dale ne shesh dhe kur kjo dite te ndodhe bota do shkaterrohet e nuk do jete me si me pare e do ribehet perseri.

Postuar nga Altin Plasa


 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close