Kosovarët nisen drejt Shqipërisë,kolona në Vërmicë

Ditët e nxehta dhe temperaturat e larta kanë bërë që shumë kosovarë të marrin rrugën drejt bregdetit shqiptar.

Numri i madh i tyre ka bërë që në pikën kufitare në Vërmicë të krijohen kolona edhe në këto orë të hershme të mëngjesit,.

Sipas Qendrës Kombëtare për Menaxhim Kufitar, kolona e veturave në dalje të pikës kufitare në Vërmicë është 130-150 metra, dhe pritjet janë 10 deri në 15 minuta.

Situatë më e qetë paraqitet në pikat tjera kufitare.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close