OBSH: Më e keqja e COVID-19 ka kaluar në shumë shtete

Më e keqja lidhur me pandeminë COVID-19, në aspektin e vdekshmërisë dhe hospitalizimeve, ka kaluar në shumë vende, ka vlerësuar drejtori i Organizatës Botërore të Shëndetësisë për Emergjenca.

Mike Ryan ka thënë për transmetuesin irlandez RTE se shumë vende kanë bërë “punë të mirë”, duke i vaksinuar shtresat e qytetarëve më të rrezikuar nga koronavirusi.

Në këtë aspekt, ai ka thënë se ndikimit më të rëndë të pandemisë mbase po i vjen fundit në shumë shtet.

Porse ka specifikuar se i tillë nuk është ende rasti në një numër të konsiderueshëm vendesh përreth botës.

Ryan ka shtuar se ka të ngjarë se virusi mund të evoluojë në formën që vaksinat më nuk mund të ofrojnë mbrojtje.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close