Malcom Simmons raporton për skandalet e EULEX-it

Ish-kryetarit të asamblesë së gjyqtarëve të EULEX-it, Malcom Simmons ka raportuar para deputetëve të Komisionit për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe Mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër Korrupsion.

Simmons përmes një video-lidhje ka raportuar për skandalet e EULEX-it në Kosovës, përfshirë ndërhyrjet politike, manipulimin e provave dhe ndikimet te dëshmitarët.

Se do të raportojë para deputetëve e kishte konfirmuar vetë Simmons.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close