Festivali i 20-të i filmit evropian “Sinedejs” nga 15 deri më 21 korrrik

Programi jubilar i Festivalit të 20-të Evropian të Filmit “Sinedejs” do të shpallet sot në një konferencë për shtyp.

Edicioni i këtij viti i Festivalit do të mbahet nga 15 deri më 21 korrik të këtij viti.

Në konferencën për shtyp do të drejtohet Kryetari i Qytetit të Shkupit, Petre Shilegov, koordinatorja e Festivalit, Margarita Arsova dhe Filip Nikollovski, drejtori i programit të Qendrës Kulturore Rinore (QKR).

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close