Slogani i KQZ-së për zgjedhjet lokale:“Për komunën tënde voto”

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka vendosur sot për llogon, sloganin dhe dizajnin për fushatën informuese të zgjedhjeve lokale, të cilat do të mbahen më 17 tetor.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) prezantoi sot llogon dhe slloganin për zgjedhjet lokale 2021.

Anëtari i KQZ-së, Fazli Stollaj, tha se Këshilli për Mbikëqyrje të Informimit Publik ka shqyrtuar të gjitha propozimet dhe ka vendosur për njërën nga ato.

Anëtari i KQZ-së nga LDK, Florian Dushi tha se versioni i propozuar sot i llogos së fushatës për zgjedhjet lokale 2021, do të ishte më e mirë nëse i ndryshohet ngjyra.

“Ky version i tikut brenda hartës së Kosovës po më duket një kontrast shumë i madh dhe nuk po qëndron mirë, ngjyra e kam fjalën, jo tiku”, u shpreh ai.

Ndërsa sqarime shtesë kërkoi deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Sami Kurteshi. Teksa propozoi që slogani “Voto për komunën tënde” do të ishte më mirë.

Përkundër kësaj, u vendos që llogo e fushatës zgjedhore të jetë ajo që u propozua nga operatori.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close