Astronomët janë shumë afër për ta kuptuar nëse rreth yllit misterioz QIK 8462852,gjenden Jashtokësorët!


Kur astronomi Doug Vakoch nga SETI ka dëgjuar lajmin se mund të jetë një qytetërim i huaj rreth yllit misterioze QIK 8462852, ai mori masa të menjëhershme.

gaala

javën e kaluar, Vakoch dhe kolegët e tij në ” Search for Extraterrestrial Intelligence “(SETI) e kanë fokusuar teleskopin ,Allen Telescope që gjendet Kaliforni ,drejt yllit misterioz,kishin një qëllim në mendje.
Scientists_are_days_from_finding-221696109d1aa7e7302926f58c3359d3.

“Ne jemi duke u përpjekur për ta përjashtuar hipotezën se ndoshta ajoatje është inteligjencë” tha Vakoch Business për Insider.

Ai shtoi se ata janë duke i grumbulluar të dhënat në kohë reale dhe, për këtë arsye,mbrenda javës së ardhëshme do e kuptojmë nëse është ET !

Javën e kaluar, lajmi nga astronomët se një koleksion bizarr fantastik i objekteve ndryshe nga gjithçka tjetër që e kanë parë më parë është në orbitë rreth yllit QIK 8462852. Dhe për derisa më shumë të dhëna nuk vijnë,ka spekulime të turbullta se ajo mund të jetë një megastructure në procesin e ndërtimit nga një qytetërim i huaj i avansuar, edhe pse astronomët kanë thënë për Business Insider se shanset e që janë “shumë të ulëta.”

CATEGORIES

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close