​Miratohet në parim projektligji për Gjykatën Komerciale

Pasditen e së premtes, deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë miratuar në parim projektligjin për Gjykatën Komerciale. Me 66 vota për, asnjë kundër dhe pesë abstenime është miratuar ky projektligj për krijimin e kësaj gjykate.

Nënkryetarja e Kuvendit të Kosovës, Saranda Bogujevci ka bërë të ditur se më pas komisioni funksional dhe komisionet e përhershme do t’i paraqesin Kuvendit të Kosovës raportin me rekomandime.

“Konstatoj se me 66 vota për, asnjë kundër, pesë abstenime, kuvendi miraton në parim projektligjin numër 08/L-015 për Gjykatën Komerciale. Kërkohet nga komisioni funksional dhe komisionet e përhershme që në afatin e paraparë me rregulloren e kuvendit ta shqyrtojnë projektligjin dhe kuvendit t’ia paraqesin raportin me rekomandime”, ka njoftuar Bogujevci.

Më tej, ajo ka bërë të ditur se kjo seancë do të vazhdojë të hënën në orën 10:00.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close