Popeye, marinari u frymëzua nga një person i vërtet

Popeye, marinari u frymëzua nga një person i vërtetë nga HMS Rodney në 1940
Karikaturisti E.C. Segar karakterin e tij Popeye e bazon në një marinar të quajtur Frank ′ ′ Rocky ′ ′ Fiegel. Fiegel ishte një hero lokal në vendlindjen e Segar që kishte një sy, i pëlqente pirja e duhanit, alkolit dhe luftimet dhe thuhet se kishte një forcë të paparë.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close