Xhemajl Rexha zgjidhet kryetar i ri i AGK-së

PRISHTINË, 19.07.2021 – Kryetar i Bordit të Asociacionit të Gazetarëve të Kosovës – AGK, është zgjedhur Xhemajl Rexha me 171 vota.

Ndërsa, kandidati tjetër, Arton Mulliqi ka marrë gjithsej 146 vota. Tri fletëvotime janë shpallur të pavlefshme.

Teksa, për anëtarë të rinj të Bordit të AGK-së do të njoftoheni me kohë pasi të numërohen të gjitha fletëvotimet marrë parasysh numrin e madh të kandidatëve për anëtarë të bordit, si dhe numrin e pjesëmarrësve në zgjedhje.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close