“Old Timer Fest” në Korçë me veturat klasike të koleksionit shqiptar “RETRO”

ATSH/ Në Pazarin e Vjetër, në Korçë, po ekspozohen për herë të parë vetura të koleksionit historik shqiptar Retro.
Nën logon “Old Timer Fest”, edicioni i 16-të i makinave Retro, vjen në Korçë me 30 vetura klasike të koleksionit shqiptar “RETRO”.

Eventi Rerto sjell kulturën e koleksionimit, të restaurimit dhe të ruajtjes së vlerave të mjeteve historike, i shoqëruar me një program artistik, duke krijuar një atmosferë të hareshme për qytetarët e vendit dhe turistët dhe mbi të gjitha si një vlerë e shtuar atraksioni për sezonin turistik në këtë qytet.

Të gjithë apasionuarit, qytetarët e vizitorët e ndryshëm, kanë një mundësi për të “shuar”  kuriozitetin ndaj klasikes dhe gjatë këtyre ditëve, mund të shohin dhe njihen më nga afër me historitë dhe pasionin e madh të koleksionuesve.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close