Mbi 500 gjoba trafiku

Statistikat e përgjithshme të policisë tregojnë se nuk është shqiptuar asnjë gjobë për shkelje të masave anti COVID-19.

Në 24 orët e fundit janë shqiptuar 535 gjoba trafiku.

Gjatë kësaj kohe kanë ndodhur 28 aksidente trafiku me të lënduar dhe asnjë me fatalitet.

Ndërsa, 12 persona janë arrestuar dhe tetë janë dërgua në mbajtje.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close