Që nga java e ardhme,Gjermania do fillojë dëbimin e azilkërkuesve,në shkallë më masive!


Tashmë më qysh në fillim të javës së ardhshme do duhej të fillojë dëbimi në një shkallë më të madhe i azil-kërkuesëve që nuk u njihet azili, thotë rrjeti editorial Gjerman , të cilit i përkasin më shumë se 30 gazeta të përditshme.

vom-Balkan
Në bashkëpunim të ngushtë në mes të qeverive federale dhe shtetërore në Gjermani është duke u punuar tashmë në listat e riatdhesimit. Bundestagu gjerman dhe Bundesrat ka miratuar javën e kaluar paketën e diskutueshme për azil. Ai ligj parasheh në thelb lehtësim në riatdhesimin e refugjatëve të cilëve u është refuzuar kërkesa. Azilkërkuesit do mbahen më gatë në total (deri në gjashtë muaj në vend të deri në tre sa ishte) jetojnë në vendet fillestare të pritjes dhe mundësisht të marrin gjëra ushqimore dhe materiale në vend të parave. Për ata që kanë perspektivën për të mbetur, integrimi duhet të përmirësohet.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close