Ministri Murati: Bonot e Diasporës mundësi e mirë për investimet e kursimeve

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, tha se pas arritjes së afatit kohor të maturimit (3 vite dhe 5 vite), investimi u kthehet në shumën e plotë që keni investuar.

Postimi i plotë:

Të nderuar bashkatdhetarë, ka filluar shitja e Bonove të Diasporës.

Bonot e Diasporës janë mundësi e mirë që ju t’i investoni kursimet tuaja duke i vënë ato në funksion të zhvillimit ekonomik të vendit, dhe njëkohësisht të përfitoni edhe interes nga investimi juaj.

Pas arritjes së afatit kohor të maturimit (3 vite dhe 5 vite), investimi u kthehet në shumën e plotë që keni investuar.

Afati deri kur mund të investoni në Bono të Diasporës është data 18 gusht, dhe këtë mund ta bëni duke u drejtuar në njërën nga bankat partnere, nëpërmes të cilave bëhet shitja.

Më poshtë keni një ilustrim se si do të dukej plani i interesit që do të përfitohej, bashkë me kthimin e investimit orgjinal në përfundim të afatizimit/maturitetit.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close