Kuvendi voton Ligjin për Marrëveshjen Financiare IPA 2020 me BE

Me 89 vota pro, asnjë kundër dhe abstenim, deputetët votojnë Ligjin për Marrëveshjen Financiare IPA 2020 mes Kosovës dhe Bashkimit Europian.

Në seancën e Kuvendit të gjithë shefat e Grupeve Parlamentare deklaruan mbështetjen për ratifikimin e Marrëveshjes financiare për IPA 2020 ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Bashkimit Evropian./RTK

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close