Nga parlamenti i cili nuk është më,parlament!


Ai momenti kur Ramushi thotë Sonte paska ma shumë deputetë kuvendi se sa zakonisht.Duke iu referuar personave të shumtë të sigurimit të cilët ishin të pranishëm dhe qëndronin gardh para vendeve të rezervuara të qeverisë dhe kryesisë së kuvendit!
Që menjëherë më pastaj të drejtojë një pyetje,sigurisht drejtuar kryetarit të kuvendit dhe këtyre sigurimsavë:”A jeni edhe ju deputetë…Ti s’ke ven ma këtu!Dil edhe ti me këta horrat e tu.”

12039725_1684773241760235_1006671660230709039_n20151023235359909620

dhe kur një zë deputeteje dëgjohej duke bërtitur dhe thënë diçka si ti je kriminel,kryetarit i rrëshqiti një fjalë,duke u drejtuar andej nga erdhi zëri me :”ma hanksh..” në mikrofon të hapur,të cilin e mbylli më pastaj!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close