Njerëz të varfër në tokë të Pasur


Është kjo përpjekja për të mbijetuar,për ta bërë një kashore bisnes siq thotë populli.Është interesante se si njerëzit janë krativ dhe mundohen të gjejnë mënyra të ndryshme për ti krijuar veti mundësi që të gjinden disi në këtë Kosovën tonë të varfër dhe pa vende pune!

10377473_1684901265080766_3219241054678437168_n

Dhe ja një shembull i tillë midis Prishtine.Është Sejda i cili ka vendosur një Tavolinë të madhe në skaj,të cilën e ka mbuluar me flamurin e Kosovës dhe mbi të ka vendosur pjesë nga pasuri të nëntokës së Kësaj Kosove për ti shitur.Në fakt aty ai ka ekspozuar gurë xehëror të nxjerra nga nëntoka e kosovës,më saktë nga Trepça,Thotë ai.

12038052_1684900985080794_6512769231002405336_n                       10469710_1684901241747435_7036670638962049192_n

“I blejnë mirë” na thotë Sejda.”Ky më i madhi kushton 30 Euro ndërsa këta më të vegjëlit nga dy Euro.Aty ça s’ka argjend,ari,bakër…Ma shumë i blejnë këta të jashtëmit ,”e ka fjalen edhe për bashkombasit tanë që jetojnë dhe punojnë jashtë ” po edhe të ktuhit i blejnë.”Thotë ai.Ai nga këta gurë ka bërë edhe krijime pamore me simbole kombëtare të futura në kornizë.

12065755_1684901421747417_8549241682191042561_n
Kështu është kur jetojnë njerëz të varfër mbi tokën e pasur!

Xhelil Arifi /Proinformacion.com

CATEGORIES

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close