QASJE SARKASTIKE NDAJ PARADOKSEVE PATRIARKALE TË NATYRES RELIGJIOZE E SEKSUALE

Dikur ka qenë i pa paramenduar krijimi i një personi (individi) të tretë pa shkëmbim dashurie e epshesh në mes dy personave mirëpo shkëmbimi i ndjenjave dhe epsheve ( e nganjëherë vetëm epsheve) nuk e garantonte suksesin pa përjetimin e orgazmit.

happyVetë fakti që përjetimi i orgazmit mashkullor gjithmonë ishte parakusht i domosdoshem për inicim shtatzënie ndërsa përjetimi i orgazmit femror vetëm i dëshiruar por jo edhe i domosdoshem e jep në njëfarë mënyrë përgjigjën në pyetjen pse religjionet Zotin e përshkruajnë si një Krijues që i favorizon meshkujt prandaj rrjedhimisht të gjithë profetet në librat e shenjtë janë meshkuj. Në të kaluaren gjithashtu ekzistonte bindja që një fëmijë që ishte produkt i shkëmbimit të epsheve dhe ndjenjave në mes dy personave nga një lidhje jashtë martesore është një bastard ( kopil ) ndërsa kur ndodhte një presedan i tillë lotët nuk mund t”i fshinte asnjë njëri me një mendil por për tharje lotësh krokodilash harxhoheshin thasë mendilash ndërsa për zbrazje mllefesh, zhgënjimesh dhe turpërimesh këndohëshin me qindra këngë kopilash.

Sot shkenca ka arritur aq largë sa që femrat pa orgazem, partner e bashkëshort mbesin me bark prandaj e logjikshme do të ishte që shkencen ta trajtonin si aleat e religjionin si lugat hahhaga. Nëse femra e ka zbuluar shkencen atëherë këtë e ka bërë për t”iu hakmarrur mashkullit për të gjitha konstruktet patriarkale që i ka imagjinuar për ta shtypur femren. Me femrat for ever hihihihi…

Lirim Gashi

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close