Neser në sallen e teatrit-Gjilan akademi përkujtimore për Dëshmorët Kastriot e Skifter Arifi

Neser e premte duke filluar nga ora 18.00 në sallën e teatrit të qytetit në Gjilan do të mbahet akademi përkujtimore kushtuar dy Dëshmorëve të Kombit Skifter Arifit i rënë për liri në betejen e Sllupçanit-Kumanovë si dhe Kastriot Arifit i rënë në betejen e luftes së Preshevës,në vitin 2001.

Emëra të mëdhenj nën një mbiemër
Lindje lavdie që përjetësuan vitin
përjetësim në lule lirie
Rënie engjëjsh
Që rilindi mitin

13407255_624436364392105_5681970600962918381_n

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close