Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

Cirk para shkolle!?

Nuk është shumë e qartë se kush nga kush mëson në këtë skenë!E cila është shkrepur para shkolles ”Thimi Mitko” në qender-Gjilan.A mësojnë shoferët se si të sillen në komunikacion,e sidomos para një shkolle mu në qender,nga këta fëmijë që bëjnë sikur drejtojnë atë.Apo këta fëmijë mësojnë nga këto tollovi e cila mos me thanë se shpesh ngjanë me një cirk me shikues për rreth.

17227_1673884899515736_3012060122986442751_n

E kur i ndëgjon thirrjet përtej rruge që i bëjnë këta djelmosha njeri tjetrit,sikur kjo-Hej hej ndali more ku po i lëshon…etj.Në fakt aty do duhej të reflektohej ma shumë rregull se ma merr mendja për atë jan aty!Nuk u ba nami por këshilla dhe kujdesi i atyre që i kanë nxjerrë këta të rinj aty do ishte i mirëseardhur.Të mësohemi se kur në të vërtetë duam rregull atëhere edhe të sillemi konformë asaj.

12036625_1673876646183228_6236644723012490570_n

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close