I vazhdohet mandati Eulex-it edhe për dy vite

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim për vazhdimin e mandatit të Eulex për dy vitet e ardhshme,deri më 14 qershorin e vitit përkatës.

eulex-1710138657_1923

Vazhdimi i misionit do të sigurohet nga këmbimi i letrave në mes të kryetarit të Kosovës Thaçi dhe përfaqësueses së lartë të BE për politikë të jashtme dhe siguri Mogherini.
Këmbimi i letrave do të marrë fuqi ligjore kur ta miratojnë dy të tretat e kuvenit të Kosovës.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close