Manifestimi kulturor letrar-poetik “Trekëndëshi poetik i paqës”,mesazh kulture dhe bashkimi

Manifestimi kulturor letrar-poetik “Trekëndëshi poetik i paqës” i cili është mbajtur në Dunav,so 11 qershor në nderim dhe përkujtim të poetit gjilanas beqir Musliu,ka sjellur edhe kësajë here në këto anë të Karadakut të Idriz Srferit dhe shumë kreshnikëve të tjerë,krijues nga pothuajse e tërë hapësira krijuese etnikeShqiptare,Shqipëria,Kosova ,Maqedonia,Lugina e Preshevës….

Për ndryshim nga herat tjera ishte më poetik dhe ishte me ma më pedantëri letraro-poetike dhe në fakt ishte një miting i këndshëm letrar,që përqon një mesazh kulturor dhe bashkues.
Dhe si tërësi,duke mos u marrë me anën letrare,për shkak se ajo mund të jet edhe qështje shije e një njeriu,ishte OK.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close