Një i plagosur nga trazirat e tifozëve në Marseille

Në Marseille,para ndeshjes në mes Anglisë dhe Rusisë kishte trazira të rënda në mes tifozëve të këtyre dy reprezentacioneve nga e cila ka rezultuar të pakten një i plagosur.Sipas njoftimit të agjensisë së lajmeve AFP i është dashur policisë që ta rianimoj në mes të rrugës këtë person.

Në përgjithësi kishte pesë të plagosur dhe gjashtë të burgosur.Në afërsi të portit është dashur që qindra tifozë nga Rusia,Anglia dhe Franca të shpërndahen me gazlotsjellës.Pamje të vështira kishte nga këto përleshje tifozësh,ku shiheshin fytyra me rrjedhje gjaku.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close