Është gjetur një dru gjigant tropik

Njërin nga drunjët më të mëdhenj,ndoshta i gjetur në një pyll tropikal,shkencëtarët e kanë gjetur në një pyll tropik në Malayzi.Ky gjigant ka lartësi/gjatësi prej 89,5 metrash dhe me këtë një metër më i lartë se rekordi i gjertanisëm (88,3m.) të cilin e mbante një dru po ashtu nga nga Malayzia në afërsi të qytetit Tawau.

89 m

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close