Shqiptarët yje të UEFA EURO 2016.Shkodran Mustafi po bënë historinë e futbollit Shqiptar nën ombrellën Gjermane!

Shqiptarët sikur kanë nxjerrë kryet nga letargjia e thellë shekullore dhe po japin shkëndijat e para të shkëlqimit.Sidomos në këtë kampionat Europian Futbolli që po mbahet në Francë ata jo vetëm se po luajnë dhe atë me plot talent për reprezentacionin e Shqipërisë amë por po mbajnë në këmbë edhe reprezentacione të tjera me namë në këmbë futbolli.shembull kemi Zvicrrën,ku djelmoshat me gjak shqipeje po shkëlqejnë ata po e bëjnë edhe me ato shumë të mëdha siq është Gjermania.

Mutafi shk

Mustafi duke shënuar

Në fakt Shkodran Mustafi po bënë historinë dhe shënoi golin e parë të një shqiptari në kampionat europian,dhe atë për Gjermaninë në lojë kundër Ukrainës me golin që shënoi në min e 19′.Ai jo vetëm se shënoi por po luan një lojë të mrekullueshme për Gjermaninë.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close