Ku të iku shikimi

Vështirë dallohej nga sytë e tu
Se a pe dikë kur ma shikoje surratin
Ata rrezatonin përtejë meje
Thellë diku largë
Zbraznin dëshirën
Dhe të kthehej bumerang
Pamja e fytyrës sime
Sa për të më mashtruar mua
Dhe sa për ta gënjyer veten
…E shikimi yt edhe sot është diku tjetër!

Xhelil Arifi

6a00d8345159c669e200e54f1283c58833-640wi

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close