A ka dërguar politika Ruse misionar të politikës së saj konfliktuoze edhe në mesin e tifozëve në Kampionatin Europian të Futbollit?!!

Sipas një prokurori francez,huliganët rus të cilët kanë ardhur në francë për ta “përkrahur “kombëtaren e tyre në këtë kampionat janë nga më të rrezikshmit dhe po mbjellin frikë rrugëve dhe nëpër stadione,për shkakun se sipas këtij gjykatësi hetues ata janë 150 huliganë shumë të trajnuar-ultra të trajnuar dhe mu këta janë prapa trazirave në Marseille.

hoolig rus

Gjithnjë sipas tij,s’paku 12.000 tifoz Rus kanë arritur me trena në periudhë prej 24 orësh para ndeshjes Angli -Rusi.Disa nga ta ishin mu ata “ultra të trajnuar”.Dhe kështu kishin filluar vështërsitë për organet e rendit.Dhe siq dihet ata ishin shumë brutal dhe kishin ngelur njerëz rëndë të plagosur nga dhuna e tyre.
Të shtojmë edhe këtë se nga kush u porositën ata dhe ashtu të trajnuar të vinin dhe ta tregonin “vrazhdësinë dhe Fuqinë” e Ariut Rus në Europë.Janë thjeshtë tifozë apo misionar të vrazhdësisë politike Ruse të trajnuar mu për këtë?!!

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close