Ju kujtohet Alf,ai që na bëri një gjeneratë të tërë për të qeshur?Aktori që luajti rolin Alf ka ndrrua jetë

Ju kujtohet Alfi.Ai jashtokësori që i kishte për qejfi macet.Por jo se i donte por i dëshironte që ti hajë.Po ai që na bëri një gjeneratë të tërë për të qeshur në vitet e tetdhjeta.E rolin e Alfit e kishte luajtur një aktor i vogël,xhuxh që quhej Michu Meszaros dhe ishte hungarez.

Ai ka ndrrua jetë sot në moshen 76 vjeçare pasiqë kishte një javë që kishte rënë në Koma,dhe i cili së fundmi ishte shtruar dhe kuruar në një shtëpi shëndeti në Los Angeles,ka njoftuar manageri i tij shumë vjeçar Dennis Varga.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close