Hungaria bëri senzacionin.Mposhti Austrinë 2:0

Në ndeshjen e sotme ndërmjet Austrisë dhe Hungarisë luajtur në Bordeaux ka dalë fituese kjo e fundit edhe përkundër rolit të favoritit dhe lojërave të shkëlqyeshme në kualifikime të Austrisë.Me golat e Szalait në min 62′ dhe të Stieber 87′.

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close