Tifozët Shqiptar ja se si festojnë s’bashku me ata francez në mënyrë paqësore para ndeshjes mes Shqipërisë dhe Francës .Live Fotos Nga Marseille

Prandaj edhe janë lavdruar tifozeria shqiptare,sepse janë kaq paqesor në përkrahjen e tyre ndaj kombëtares Shqiptare.Ata lavdrohen nga të gjitha mediat edhe ato Gjermanofone.Shikone se si festojnë s’bashku me ata Francez shumë qetë mu në mes Marsejes.Foto Live nga Marseille.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close