Trajneri Francez Deschamps thot: Shqipëria luajti me shumë zemër dhe shumë shpirt

Se djelmoshat Shqiptarë të kombëtares ishin në nivel të detyres dhe edhe më shumë se kaq dëshmon edhe prononcimi i shumë personave të njohur nga bota e futbollit.E njëri nga ta është edhe D.Deschamps pikërisht ai trainer ekipi i të cilit luajti me Shqipërinë dhe i cili ishte edhe vet një lojtar i madh futbolli në Francë i cili i përket një gjenerate të madhe të futbollit francez,e i cili e kupton shumë mirë lojen e futbollit.

deschamps

Ai në akontin zyrtar të EURO 2016 në Twitter ka lavdruar Shqipërinë për shfaqjen e bukur.
Deschamps: “Shqipëria luajti me shumë zemër dhe shumë shpirt .Ata u mbrojtën mirë dhe kanë aftësinë për kundërsulm..”

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close