Përse shumë nga astronomët i kanë kthyer sytë nga ky Yll!

Përse shumë nga astronomët i kanë kthyer sytë nga ky Yll!


Gjuetarë Alienësh po gumëzhijnë. Një yll misterioz i quajtur QIK 8462852 është shpresa e tyre e fundit për gjetjen e një specie inteligjente përtej Tokës. Dhe atai janë gjuajtur çdo burimi që ata mund të gjejnë një mënyrë për ta konfirmuar se të jashttokësorët ekzistojnë.

ylli i quditshëm

Në një studim të publikuar për herë të parë në internet në shtator, një ekip i shkencëtarëve ka treguar se QIK 8462852 ka një drithërim misterioz drite.Për moshën dhe tipin i e tijë, ylli duhet të jetë shumë më i ndritshëm sesa teleskopët shpërfaqin sa ai mund të jetë. Përderisa hulumtimi ende nuk është gati për publikim, ai tashmë është duke nxitur zemërim në komunitetin shkencor dhe më gjerë; pas eliminimit të teorive tjera, disa sugjerojnë se shpjegimi i vetëm për këtë drithërimë është prania e megastructures që bllokon dritën, e ndërtuar nga alienët.

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close