NASA dëshiron që ju të punoni në planetin Mars

(CNN )Agjencia e hapësirës US NASA sapo ka lëshuar një seri të posterave të rekrutimit retro që reklamojnë pozicionet e mundshme që ditë mund të përmbushin një nevojë për angazhim në Mars.

Mars

porositur për herë të parë në vitin 2009 për një ekspozitë posteraash me ngjyra për për mësuesit, fermerët,dhe vizitorët në mesin e një grumbulli të profesioneve të tjera.
NASA ka filluar duke përdorur postera si këto për të ndihmuar njerëzit të imagjinojnë se si në një të ardhme të afërt mund të duken në hapësirë. Më parë këtë vit, agjencia ka lëshuar një sërë printime që promovojnë turizmin në hapësirë. Ato të gjitha mund të shkarkohen falas nga faqja e internetit të NASA-s.
Megjithatë, kjo mund të zgjasë një kohë para se të gjithë këta njerëz të janë vërtetë të nevojshëm. NASA lëshoi tre-hap planin e saj ‘Journey to Mars’ për të kolonizuar Planetin e Kuq në vitin 2015, dhe nuk parashikon që njerëz të jetojnë dhe punojnë në kolonitë në Mars deri në vitin 2030.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close