Është vrarë Jo Cox deputete e parlamentit britanik

Një javë para referendumit mbi atë se a do të mbetet Britania e Madhe në Bashkimin Europian,është vrarë në një atentat Jo Cox deputete nga radhët e partisë Labouriste në parlamentin britanik.

1_0_19_2B66_3F3_1_C00000_0_0_0 (6)
Ajo ishte duke bërë fushatë në rrethin e saj ku edhe vdiq nga plagët e marra.Këtë e njoftoi policia.Një burrë 52 vjeçar është ndaluar.Për motivet e veprimit kriminal ende nuk dihet asgjë.

1_0_19_2B66_3F3_1_C00000_0_0_0 (5)
41 vjeçarja Cox është është qëlluar dhe plagosur rëndë .Ajo ishte angazhuar shumë me tërë forcen për ngeljen e Britanisë së Madhe në BE.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close