A do ti qëroj hesapet Washingtoni së shpejti me regjimin e Asadit ??

Mediumet botërore njoftojnë se kinse një numër i funksionarëve të State Departmentit kanë nënshkruar një dokument intern me të cilin kërkohet aksion ushtarak kundër rgjimit të Bashar Al asadit në Siri.
Sias këtyre mediave ,kinse funksionerët amerikan konsiderojnë se qërimi i hesapeve me Asadin është kyq në luften kundër shtetit islamik.

aero

AP sjell se dokumenti është nënshkruar nga 50 funksionerë të state Department,si dhe se ky dokument është cilësuar si secret.
Sipas New York Times që ka pasur qasje në dokumentin “Është racionale me marrë hapa që të nderpritet gjakderdhja dhe vuajtja në Siri,pas një lufte pesë vjeçare.Kjo është evidente dhe e padiskutueshme.Statuquo në Siri nuk mund të egzistoj”
Përderis në wolt street Journal shkruan se në dokument bëhet thirrje për sulme ajrore në forcat e regjimit sirian,në një kohë të kolapsit të marrveshjes për armëpushim i nënshkruar më heret këtë vit.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close