A ishte Beogradi që ndikoi që Qeveria e Kosovës të heq dorë prej zhvillimit të qenderes “Brezovica”

Mediumet serbe njoftojnë se Qeveria e Kosovës ka hequr dorë nga projekti i zhvillimit të ski qendres “Brezovica”,në veriperëndim të sharrit.
brezovicaNjë nga arsyet,thonë këto mediume për heqjen dorë nga kontrata me konzorciumet e jashtme ,të cilin e përbëjnë dy firma franceze,dhe nga një turke dhe italiane,është “letra të cilën në adres të këtyre firmave e ka dërguar drejtori i të ashtuquajtures Zyra Serbe për Kosovë ,Marko Đurić.
Đurić paska njoftuar ato ndermarrje se kinse” pronarë të vërtetë të Brezovicës janë ndërmarrjet e Serbisë dhe se vetëm me to do mund të bëhet marrveshja”!!!
Dhe se ai,Đurić ua paska bërë me dije atyre se “Republika e Serbisë mbronë pronën e ndërmarrjeve të saj si dhe të qytetarëve të saj”!!!

Nëse është e vërtetë,atëher çka vlenë të quhemi shtet sovran dhe i pavarur,kur asgjë ,që është interes madhor qeveria jonë nuk mund ta bëjë pa marrveshje me Serbinë??!!

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close