Atletëve Rus u është konfirmuar suspendimi sot nga IAAF për shkak të dopingut

Shoqata botërore e athletikës IAAF ka konfirmuar sot në Viense lidhja e atletikës Ruse ngelet e suspenduar.IAAF këtë vendim e ka marrë ndaj RUSAF për shkak të dopingut sistematik,dhe se deri në një të ardhme do të mbetet në fuqi.Me këtë ka mundësi që lidhjes Ruse ti pamundësohet edhe pjesmarrja në lojërat në Rio që do mbahen nga 5 deri më 21 gusht.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close