Islanda më e mirë se Hungaria.Rezultati 1:1

Në një lojë futbolli në kuadër të EURO 2016 të grupes F në Marseille në mes të Islandes dhe Hungarisë e cila ka përfunduar baraz,në rezultat 1:1,loja megjithate nuk ishte e tillë.Sepse Islanda si një befasi e mirë e këtij kampionati luajti dhe kishte shanset më të mira gjatë lojes.
Golat i shënuan G.Sigurdsson (39.FP) për Islanden si dhe Saeversson në min.(88.AG) autogol që i mundësoi Hungarisë barazimin.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close