Deri kurë bre?Pyesin mediat Serbe për kinse kopjimin në stil dhe veshje që po i bënë Thaçi kryetarit Serb Nikolić!!

Opaa,haaahaa,përveq mediave Kosovare tani edhe mediat Serbe e kanë “akuzuar” Thaçin se po e kopjon në stil e veshje kryetarin Serb,Tomislav Nikolić.Të cilën gjë ne nuk e besojmë,por….Ja çfare shkruajnë për këtë mediat Serbe.

Dhe kanë shkruar;”Thaçi kopjon përsëri Tomën!Rastësi S’ka më,jemi të sigurtë se Kryetari i Kosovës Hashim Thaçi mundohet të vishet sikur kryetari serb Tomislav Nikolić”.
“Thaçi gjatë vizites në Vatikan,ku u takua me Papën Francesko,ishte i veshur njëjtë mu sikur Nikolić ,kur u takua me Papën.Kostum të zi,këmishë të bardhë,kravatë të kuqe.Krejt njejtë mu sikur Toma”.Shkruajnë mediat Serbe dhe vazhdojnë…

“Megjithate,nuk përfundon këtu vuajtja e kryetarit kosovar.Në të vërtetë,këtë se ai gjithnjë e ma shumë po e kopjon kryetarin Serb e kanë hetuar edhe mediat kosovare,të cilat edhe ia kanë zënë për të madhe,bukur shumë atij.Sipas portaleve kosovare ,Thaçi do duhej të vishej si kryetari Obama dhe jo sikur kryetari i serbisë.Hej hej…po duket se Thaçit më shumë i pëlqen stili i Tomës.”

“Përveq kësaj,kopjimi Thaçit i është bërë shprehi.Në fakt ai dhe kryetari i Serbisë,edhe në mbledhjen e samitit të Procesit Brdo-Brioni në Sarajevë ishin veshur në mënyrë identike!
Kostum blue e errët,kravatë vjollcë,këmisha gati me të njejtat nuanca,ishin zgjedhjet edhe të Nikolić edhe të Thaçit.”

Mediat Serbe thonë se atyre u mbetet vetëm të presin e të shohin se kur përsëri kryetari kosovar do ta kopjoj atë serb.Ashtu si ka fillue,do të jet pyetje ditësh kur kjo do të ndodhë përsëri,shkruajnë ato!!

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close