Shqipëria sonte bëri historinë e dyfishtë

Para 50 mijë shikuesëve ku stadioni vlonte në kuq e zi,Shqipëria,reprezentacioni i saj futbollistik bëri historinë e dyfishtë. Sadiku shënoi në min. 43′ golin e parë të Shqipërisë në një kampionat Europian si dhe fitorja e parë e ekipit lombëtar në një kampionat Europin me 1 :0 kunder Romanisë.

alb

Tani ngelet të bëjë edhe historinë tjeter atë të kualifikimit në roundine tretë.
Lojtarët e kombëtares sonë sonte në Lion luajten për histori.Në mënyrë bravuroze ata i mbrojten ngjyrat e kombëtares si me lojë edhe me angazhim.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close